079 – 3413043 info@senatorbv.nl

Veel ondernemers hoor ik zeggen dat ze een boekhoudster zoeken voor de boekhouding en een accountant voor de jaarrekening. Administratiekantoor Senator is aangesloten bij de NOAB en wij kunnen voor u een wettelijke jaarrekening maken en wij geven een samenstellingsverklaring af welke is goedgekeurd door de NOAB. De jaarrekening die wij aanleveren voldoen aan alle wettelijke verplichtingen en banken accepteren deze ook bij een aanvraag voor een financiering.

Maar wanneer heeft u wel dan een accountantsverklaring nodig ? U heeft een accountverklaring nodig als uw bedrijf aan 2 van de volgende 3 eisen voldoet :

  • U heeft minimaal 50 personeelsleden in dienst
  • Uw omzet is meer dan 12 miljoen per boekjaar
  • De waarde van uw activa is meer dan 6 miljoen waard

Voldoet u niet aan bovenstaande eisen dan bent u als ondernemer niet verplicht een accountantsverklaring te hebben en kunt u een jaarrekening op laten stellen door een boekhouder. Administratie kantoor Senator stelt jaarrekening op tegen een vast tarief zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij de aanvraag voor een financiering.
Als u wel aan de bovenstaande eisen voldoet dan kunnen wij u alsnog van dienst zijn, wij doen de voorbereidingen van het jaarverslag en we verzorgen voor u een accountantsverklaring in samenwerking met een account waar wij mee samen werken waar nodig.

Bent u benieuwd naar de kosten van een jaarrekening inclusief deponering bij de kamer van koophandel neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, wij hanteren een vast tarief voor werkmaatschappijen en voor een holding hebben we een aangepast verlaagt tarief.