079 – 3413043 info@senatorbv.nl

Senator

WIJ ZORGEN VOOR UW ADMINISTRATIE ZODAT
U ZICH KUNT RICHTEN OP ONDERNEMEN

Senator

WIJ ZORGEN VOOR UW ADMINISTRATIE ZODAT
U ZICH KUNT RICHTEN OP ONDERNEMEN

Over ons

Senator Administraties & Advies B.V.  bestaat sinds 1995, en is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig advieskantoor.

Oorspronkelijk is Senator gestart onder de naam Dousa Dienstverlening, de oprichters van Senator zijn Ada van der Does van Dijk (+12-03-2018) en Albert van der Does. Door samenwerking werd er in 1996 besloten om de naam van Dousa Dienstverlening aan te passen naar  Senator Administraties & Advies.

Sinds 2008 is administratiekantoor Senator Administraties & Advies B.V. aangesloten bij de NOAB en hebben ze het officiële certificaat ontvangen van de NOAB.

Doelstelling

De doelstelling van Senator Administraties & Advies is de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf (mkb) terzijde te staan op een zo breed mogelijk terrein. Onze activiteiten steeds afgemeten aan de werkelijke vraag. Doel van onze diensten is u, als ondernemer, een helder inzicht te verschaffen in uw financiële positie en de bedrijfsontwikkeling. De controle en interpretatie van deze gegevens zijn de basis en hulpmiddel om u als ondernemer bij te sturen en proactief mee te denken in bedrijfsvoering en mogelijkheden.

Administratiekantoor Senator kan de volledige boekhouding voeren van uw onderneming. Of u voert zelf in en wij controleren en corrigeren periodiek. Dit kunnen wij online doen vanuit ons administratiekantoor in Zoetermeer of bij u op locatie. Wij verzorgen alle belasting aangiften van de eenmanszaak, VOF, BV, maatschap of stichting. Ook periodieke verslagen het samenstellen van de jaarrekening en alle personeelszaken behoren tot die basis.

Vanuit die basis kunnen wij u adviseren op diverse gebieden. Ons advieswerk beslaat o.a. fiscale zaken, ondernemingsvormen, herstructurering, ondersteuning bij aankoop nieuwe ondernemingen, aanvragen financieringen, maar ook starters begeleiding, opzetten administratie, wel of geen auto van de zaak, kostenbesparing etc. Dit alles doen wij met een grote betrokkenheid, aandacht en liefde voor het vak, gekoppeld aan een zeer brede en diepe kennis en jarenlange ervaring.

Astrid

Astrid

Directeur

Bedrijfsadvisering
Belasting aangiftes
Belasting advies
Jaarrekening
Salarisadministratie
Annette

Annette

Administratief medewerker

Belasting aangiftes
Jaarrekening
Verwerken administratie

Björn

Björn

stagiaire

 

Belasting aangiftes
Verwerken administratie

Hendrika

Hendrika

Administratief medewerker

btw aangiften
Boekhouding
Inrichting boekhouding
Aangifte inkomstenbelasting
Voorbereiding jaarwerk
Anita

Anita

Administratief medewerker

Verwerken boekhouding
Archief
Receptie

jaar ervaring

TEVREDEN KLANTEN

Nieuws

Contact

Senator Administraties & Advies B.V.

Willem Dreeslaan 232
2729 NJ Zoetermeer

079 – 3413043

info@senatorbv.nl