Wij stellen ons graag aan u voor

Geschiedenis

Senator Administraties & Advies B.V.  bestaat sinds 1995, en is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig advieskantoor.

Oorspronkelijk is Senator gestart onder de naam Dousa Dienstverlening, de oprichters van Senator zijn Ada van der Does van Dijk (+12-03-2018) en Albert van der Does. Door samenwerking werd er in 1996 besloten om de naam van Dousa Dienstverlening aan te passen naar de naam Senator Administraties & Advies B.V. , en later is de vof een B.V. geworden. Sinds 2008 is administratiekantoor Senator Administraties & Advies  aangesloten bij de NOAB en hebben ze het officiële certificaat ontvangen van de NOAB.

Doelstelling

De doelstelling van Senator Administraties & Advies is de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf (mkb) terzijde te staan op een zo breed mogelijk terrein. Onze activiteiten steeds afgemeten aan de werkelijke vraag. Doel van onze diensten is u, als ondernemer, een helder inzicht te verschaffen in uw financiële positie en de bedrijfsontwikkeling. De controle en interpretatie van deze gegevens zijn de basis en hulpmiddel om u als ondernemer bij te sturen en proactief mee te denken in bedrijfsvoering en mogelijkheden.

Administratiekantoor Senator kan de volledige boekhouding voeren van uw onderneming. Of u voert zelf in en wij controleren en corrigeren periodiek. Dit kunnen wij online doen vanuit ons administratiekantoor in Zoetermeer of bij u op locatie. Wij verzorgen alle belasting aangiften van de eenmanszaak, VOF, BV, maatschap of stichting. Ook periodieke verslagen het samenstellen van de jaarrekening en alle personeelszaken behoren tot die basis.

Vanuit die basis kunnen wij u adviseren op diverse gebieden. Ons advieswerk beslaat o.a. fiscale zaken, ondernemingsvormen, herstructurering, ondersteuning bij aankoop nieuwe ondernemingen, aanvragen financieringen, maar ook startersbegeleiding, opzetten administratie, wel of geen auto van de zaak, kostenbesparing etc. Dit alles doen wij met een grote betrokkenheid, aandacht en liefde voor het vak, gekoppeld aan een zeer brede en diepe kennis en jarenlange ervaring.

Ons team :

Astrid
Directeur
Specialismen:

Bedrijfsadvisering
Belasting aangiftes
Fiscaal advies
Jaarrekening
Loonadministratie

Albert
Adviseur
Specialismen:

Bedrijfsadvisering
Belasting aangiftes
Jaarrekening
Fiscaal advies

Anita
Administratief medewerker
Specialismen:

Verwerken boekhouding
Archief
Receptie

Hendrika
Administratief medewerker
Specialismen:

btw aangiften
Boekhouding
Inrichting boekhouding
Aangifte inkomstenbelasting
Voorbereiding jaarwerk

Wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen